Microstroom is een type lage elektrische stroom dat veel wordt gebruikt in medische en cosmetische toepassingen. Microstroomapparaten gebruiken meestal een zeer lage spanning en ampère, vaak minder dan één milliampere.

In de schoonheidsindustrie wordt microstroom vaak gebruikt voor het verstevigen en verjongen van het gezicht. De elektrische stroom wordt op de huid aangebracht met een klein handapparaat dat een serie zachte impulsen aflevert aan de gezichtsspieren, waardoor de huid wordt opgeheven, verstevigd en strakker wordt. De behandeling is niet-invasief en vereist geen hersteltijd. Het is een klinisch geteste therapie voor huidverzorging die al tientallen jaren wordt gebruikt en een veilige technologie voor huidverzorging is.

Hoe werkt microstroomtherapie?

Microstroomtherapie zendt zachte golven door huidweefsels en spieren, zonder pijn, waardoor je een gezonde en jonger ogende schoonheidsbehandeling krijgt. De stromen worden meestal geleverd met kleine handgrepen of pads die op het huidoppervlak worden geplaatst. De elektrische impulsen helpen de strakke spieren te ontspannen en de zwakke spieren te versterken. Op het gezicht gebruikt, helpt het om het gezicht op te heffen.

In een breder perspectief helpt microstroomtherapie de ATP-concentraties drastisch te verhogen, het energieniveau dat nodig is om de functies in het lichaam te voeden. Het helpt ook de eiwitsynthese te stimuleren die nodig is voor:

  • Reparatie van weefsels
  • Verbeterde bloedsomloop
  • Verbetering van de huidstructuur

Wat is microstroomgezichtsbehandeling?

Een microstroomgezichtsbehandeling is een niet-invasieve cosmetische ingreep en een alternatief voor botox. Het is een populaire keuze voor schoonheidsbehandelingen omdat het pijnloos is en geen hersteltijd vereist. Het maakt gebruik van een gespecialiseerde microstroommachine met lage elektrische stromen om de spieren in het gezicht, de nek en andere delen van het lichaam te stimuleren. De elektrische stromen die bij microstroomgezichtsbehandelingen worden gebruikt, zijn zeer mild en zijn vergelijkbaar met de intensiteit van de natuurlijke elektrische impulsen die door de cellen van het lichaam worden geproduceerd.

Doelstellingen van microstroomgezichtsbehandeling:

  • De algehele toon en textuur van de huid verbeteren
  • De zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • De bloedsomloop en lymfedrainage verhogen

Verbeterde spiertonus

Microstroomtherapie kan helpen de onderliggende spieren in de huid te stimuleren, wat leidt tot verbeterde spiertonus en een opgeheven, jonger ogende uitstraling. Microstroomtechnologie helpt ook spieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren, wat ten goede komt aan mensen met spierspanning of spasmen.

Verminderde fijne lijntjes en rimpels

De lage elektrische stromen die bij microstroombehandelingen worden gebruikt, stimuleren de spieren en weefsels onder de huid, wat de productie van collageen en elastine stimuleert; Deze therapie kan helpen om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels op de huid te verminderen.

Verbeterde huidhydratatie

Microstroomtherapie kan helpen de absorptie van huidverzorgingsproducten te verbeteren, wat kan helpen de hydratatie te verhogen en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Het bevordert ook het genezingsproces van wonden en letsels door de bloedstroom te verhogen en de celregeneratie te stimuleren.

Verbeterde bloedsomloop en lymfedrainage

Deze therapie kan helpen de bloedsomloop en lymfedrainage te vergroten, waardoor zwellingen verminderen en de huidgezondheid verbetert. Dit kan ook helpen om zwelling en ontsteking te verminderen.

Ontspanning en stressvermindering

Microstroombehandelingen kunnen helpen de afgifte van endorfinen te stimuleren, wat leidt tot een groter gevoel van ontspanning en verminderde stress. Microstroomtechnologie heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en leidt tot een betere slaapkwaliteit en meer rustgevende nachten.

Microcurrent-technologie heeft klinisch bewezen voordelen die zowel directe als cumulatieve resultaten opleveren. 

7E Wellness

MAAK EEN AFSPRAAK

Recommended Articles

[instagram-feed]