Unieke Carboxy-therapie uit Japan.
Ontwikkeld door de fameuze dermatoloog Dr. Masato Hiki
Mediplorer is een ultramoderne anti-verouderingsbehandeling waarvan klinisch is bewezen dat deze de algehele gezondheid en het uiterlijk van uw huid.

De kracht die verborgen zit in koolzuur overtreft onze verwachtingen.
Mediplorer is gemaakt als een huidverzorging die geavanceerde dermatologie combineert met onverzadigbare nieuwsgierigheid en de kracht ervan naar voren brengt tot op het hoogste niveau.

Het ondersteunt de natuurlijke vitaliteit van de huid terwijl het de huid en geest naar diepe ontspanning leidt. Het brengt de uitstraling van de huid naar voren die niet bekend is en wekt nieuwe schoonheid op. U zult vervuld zijn van het vertrouwen dat een gezonde huid elke dag brengt en schittert met een tijdelijke gezichtsuitdrukking.

Professionele behandelingen

Niet-invasieve carboxytherapie is een therapeutisch systeem om de interstitiële ademhaling en vitale functies van huidcellen te herstellen. Het is gebaseerd op niet-invasieve (geen injectie) intradermale toediening van moleculair kooldioxide met een hoge concentratie. Dit is een comfortabele en veilige cosmetische behandeling, waarna de huidskleur en elasticiteit onmiddellijk toenemen, de textuur verbetert en het gevoel van een “ademende” gezichtshuid verschijnt. Deze effecten houden aan in de volgende dagen na de behandeling.

Maak een afspraak

Recommended Articles

[instagram-feed]