Teruggeven is een essentieel onderdeel van een leven van de tegenwoordige mens!

Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen opgroeien tot een stabiele volwassene in een veilige omgeving met structuur. Daarom verzamel ik de fooien van tevreden klanten en geef deze door aan  Stichting Breath Care For Kids.

Stichting Breath is in 1995 opgericht door Diederik van Heemstra en Nico de Borst. Diederik was kinderarts en medisch adviseur en betrokken bij een kinderproject in Gdansk, Polen. Nico liep 52 marathons en 7 stadionlopen in Sparta shirt en liet zijn kilometers sponsoren. Samen besloten zij om elkaars kwaliteiten te koppelen en Stichting Breath op te richten. Doel van hun stichting: kwetsbare kinderen, ongeacht religie, huidskleur, afkomst of overtuiging waar ook ter wereld te ondersteunen op weg naar een zelfstandig leven.

Stichting Breath opereert in verschillende landen in samenwerking met lokale organisaties. Kinderen in Georgië, Roemenië en Oekraïne wonen in de door de stichting aangekochte huizen, die speciaal voor deze kinderen geschikt gemaakt zijn. De stichting zorgt voor voorzieningen op het gebied van gezondheid, educatie, veiligheid en geestelijk welzijn. Zo geeft de stichting kinderen in uitzichtloze situaties een kans om alsnog een evenwichtige toekomst op te bouwen.

Doneren!

[instagram-feed]