Een zonnebrandcrème met een hypoallergene formule die zelfs op gevoelige huid kan worden gebruikt. Bevat een luxueuze mix van hydraterende ingrediënten voor een zó comfortabel gevoel dat u hem altijd wilt dragen. Biedt betrouwbare bescherming met de hoogste in Japan vermelde UV-beschermingsfactor (SPF50/PA++++).

Sterke bescherming met nieuwste generatie UV-werende ingrediënten

We hebben nieuwste generatie UV-werende ingrediënten toegepast die ultravioletfilters in microcapsules bevatten. Omdat de UV-absorber niet direct in contact komt met uw huid, beschermt deze uw delicate huid tegen UV-stralen zonder deze te belasten.

Natuurlijke schoonheidsingrediënten en 3 hyaluronzuursoorten die vocht vasthouden

Bevat uitstekende hydraterende ingrediënten zoals ‘huideigen ceramide*’, dat een structuur heeft die vergelijkbaar is met de ceramide in menselijke huid, ‘witte schimmel-polysaccharide’ dat de delicate huid verzorgt, en ‘drie soorten hyaluronzuur’ die van meerdere kanten hydrateren. Luxueus gemengd. Biedt hydraterend vocht terwijl het UV-bescherming biedt.

*Ceramide 2, Ceramide NP, Ceramide AP

gericht op UVA-schade die tekenen van huidveroudering veroorzaakt

UVA-stralen (ultraviolette A-golven) die de lederhuid bereiken, veroorzaken diepe rimpels en een slappe huid, en krijgen de laatste jaren aandacht als een belangrijke bijdrage aan huidveroudering. Moisture UV Cream is geformuleerd met het aminozuur “acetylhydroxyproline”, gericht op de schade veroorzaakt door UVA. Het beschermt u tegen UV-stralen en houdt uw huid stevig en jeugdig.

Recommended Articles

[instagram-feed]