Ontdek de kracht van NUTRIMARINE assortiment, met nutriëntenrijke algen als basis van de formules.

 Waarom NUTRIMARINE?

Algen zitten boordevol vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten die essentieel zijn voor een gezonde huid. Thalion NUTRIMARINE assortiment is speciaal ontwikkeld om uw huid te voeden en te versterken, zodat u stralend voor de dag kunt komen.

Voordelen van NUTRIMARINE:

 • Comfortabel: kalmeert en verzacht de huid
 • Zacht: maakt de huid glad en zijdezacht
 • Soepel: verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid
 • Sterk: ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid

Ontdek de NUTRIMARINE producten die perfect zijn voor uw huid:

 • Lipid-replenishing Nourishingmask

  Dit masker, rijk aan voedende bestanddelen, dompelt de huid onder in een weldadig bad van lipiden. De crème-balsem textuur bevat een cocktail van plantaardige boters en olieachtige extracten van algen en zeeplanten, die de hydrolipidenfilm van de huid versterken. Het super hydraterende ingrediënt HydroSeaTectic® verstevigt de barrièrefunctie en de huidmicrobiota.

 • Nourishing Oil-Serum  is speciaal samengesteld om de droogste huid onmiddellijk te kalmeren en te voeden. De ultrafijne textuur versmelt met de huid en brengt al het vermogen van de olieachtige extracten van Criste Marine, Laminaria en Immortelle over. 

 • Nutrialgue Cocoon Cream

  Deze romige crème hult de huid in een zachte cocon. Het gepatenteerde HydroSeaTectic®-actief ingrediënt in het hart van de formule levert al zijn kracht voor intense hydratatie en een gebalanceerd microklimaat. De ceramide-achtige verbinding herstelt de barrièrefunctie van de huid. Een SOS-handeling om weer in contact te komen met een comfortabelere, soepele, zachtere huid en ultiem comfort.

Recommended Articles

[instagram-feed]