Hiromassage

Hiromassage zorgt voor een betere werking van het spierweefsel, vaat- en zenuwstelsel. Met deze massage wordt het zenuwstelsel gestimuleerd en het zorgt voor een betere werking van alle lichaamsfuncties.

Hiromassage helpt tegen stress, slaapstoornissen en vermoeidheid, het bevordert ontspanning van het lichaam en zorgt voor een sneller herstel van de spieren bij  spiervermoeidheid en stijfheid, gewrichtsontstekingen, en het bevordert snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.Hiromassage is bijzonder geschikt voor de doelmatige behandeling van veel klachten. Hiromassagebehandeling omvat zowel gezichts- als lichaamsmassage.Het heeft heel brede werkingspectrum. Met behulp van hiromassage kunnen op korte termijn veel problemen oplgelost worden. Gezichtsmassage kan bijvoorbeeld huidskoeperoze tegengaan en de gezichtsovaal herstellen.

Het therapeutische hiromassage-systeem bestaat uit diverse individueel aangepaste techniekelementen en variaties: bepaalde punten van het gezicht worden bedrukt met vingertoppen, vingers, handpalmen, onderarm en elleboog.

Het grote aantal methodes maakt het mogelijk om elke massage uniek te maken.In de hiromassage overheersen de methodes van het kneden (meer dan 100).

Neurosedative Massagen

Deze techniek leert om te gaan met stress en de gevolgen daarvan zoals chronische moeheid, apathie, slaapstoornissen, geprikkeldheid, en ook met talrijke psychosomatische ziekten: hypertonia, stenocardia, maagzweer, diabetes, en huidzikten.

Deze massage verhoogt de aanpassingsmogelijkheid van het organisme, er trede minder spanningswisselingen op, de activiteit van de dominante hemisfeer wordt verminderd, de elektroactiviteit van hemisferen is gesynchroniseerd, het bevordert de aanmaak van endorphine die stressremmend werkt.

In tegenstelling tot andere technieken, heeft deze massage een structuur van ononderbroken lijnen, alle bewegingen zijn eenvormig en aanhoudend in een ritme.

Ten grondslag aan deze massage ligt kinesthetische trance op basis van gelijkmatige beweging. Onderbewust werk het associaties met de aanraking van het kind door de moeder.

Met name de zachte , monotone, en langzaam veranderende bewegingen ontspannen maximaal. Zij verbeteren de functionele staat van de mens en veroorzaken gezonde positieve emoties.

Het werken met deze techniek herstelt innerlijke rust en helpt om de scheiding tussen lichaam en geest te overwinnen. Spanning en depressie worden weggenomen.

Gemolymfdrainage

Met gemolymfdrainage wordt, in tegenstelling tot lymfdrainage, niet allen het lymfosysteem gestimuleerd, maar ook de aderen en het interstitial liquidin (de tussenliggende vloeistof) in ons lichaam.

Lymfdrainage is bijzonder geschikt voor de doelmatige behandeling van veel klachten zoals varikeuze ziekte, lymphostasis, vermindering van de immuniteit, de schade aan de voeding van cellen en weefsels, de leeftijds- en pathologische droogte.

Voor het verkrijgen van een maximum resultaat worden de diverse massagemethodes gebruikt. Zij beinvloeden de motielymfe en dragen bij aan de terugwinning van het aderlijke bloed.

De toepassing van bio-osmotische verpakking van gezicht en lichaam verbetert de absorptie van de de tussenliggende vloeistof. Het verbetert tevens de opnamevan de actieve bestanddelen in kosmetische en therapeutische middelen door de epidermis. Het versnelt rehabilitatie na plastische ingrepen.

De massage verbetert het immuunsysteem, de diurese wordt versterkt, het bevordert snellere afvoer van afvalstoffen uit het lichaam, en oedemen van verschillende oorsprong worden opgelost. Het bevordert de doorstroming van vloeistoffen in weefsels en spieren, en verzuring van weefsels wordt tegengegaan. Tevens leidt het tot de vorming van histamine-achtigesubstanties en het activeert het parasympathetische systeem. De slagaderlijke druk wordt verminderd. Wat betreft het gezicht bestrijdt de massage het couperose, droge huid, veroudering, verstoring van de elasticiteit van weefsels en spieren.

Blefarolift

Een massagetechniek die het probleem van leeftijdsgebonden veranderingen in de voorhoofdzone, periorbitale zone en middenzone oplost.
De massage wordt uitgevoerd op een droge huid; het maakt het mogelijk om de cliënt tijdens één sessie een onmiddellijk resultaat te tonen. Het is een ideale profylaxe en een manier om de periorbitale zone zowel voor vrouwen als mannen te verjongen: in termen van esthetiek en therapie (verbetering van het gezichtsvermogen, vermindering van hoofdpijn, verwijdering van stress na computerwerk enz.)

Prijs

€60

Tijd

50 min

incl. double reiniging, peeling, bijzondere massagetechniek en dag crème met SPF.

Prijs

€300

Tijd

6 behandelingen

De kuur bestaat uit 6 behandelingen van 50 minuten binnen 3 weken. De kuurbehandelingen dienen bij aanvang van de kuur betaalt te worden om gebruik te kunnen maken van de kuurkorting. Wilt u per keer betalen, dan wordt de korting bij de laatste behandeling verrekend.

Maak een Afspraak

[instagram-feed]