Een O2 zuurstofbehandeling voor de huid wordt officieel oxygen therapie genoemd. Met een soort druk-injectie (ook wel osmotische druk genoemd) wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten, wat overigens geheel pijnloos is. Het is zelfs een zeer prettig gevoel. Zuurstof en andere werkzame stoffen die in serums zitten dringen door deze behandeling in dieper gelegen huidlagen van het gezicht door en geven de huid daardoor een enorm oppepper. Met een jeugdig uiterlijk, een strakkere huid en minder rimpels tot gevolg. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en dat het ook een positief effect heeft op huid met acne of littekens en rosacea.

OXYGEN FACIAL


Dit is een heerlijk therapeutische gezichtsbehandeling, vooral voor mensen met een meer gevoelige huid. Het omvat een dubbel reinigen, aangepaste enzympeeling, grondige extracties, verkoelende zuurstof en vitaminetherapie om de vitaliteit van uw huid te kalmeren en te herstellen. Zuurstoftherapie is kalmerend en antibacterieel en helpt de huid te genezen op cellulair niveau. De combinatie van zuurstof en vitamines geeft je huid een gehydrateerde, gezonde glans.


Prijs & Tijd

€75 – 75 min.

Maak een afspraak

ABSOLUTE YOUTH

Deze gezichtsbehandeling geeft je alles wat we te bieden hebben: microdermabrasie, een enzymatische peeling, grondige extracties, rustgevende zuurstofbehandeling en op maat gemaakt masker met een microstroombehandeling om de gezichtsspieren te stimuleren, op te tillen en vorm te geven. Voeg voor de werken een LED-MASK toe om de ultieme gloed te kalmeren, genezen, stimuleren en naar voren te brengen. Uw huid wordt steviger, voller, gehydrateerde en absoluut stralend. Je huid is zichtbaar egaler en je hebt weer een frisse uitstraling!


Prijs & Tijd

€95 –120 min.

Maak een afspraak


AANVULLENDE behandeling voor andere geselecteerde behandelingen 

Prijs & Tijd

€20 – 30 min.

Maak en afspraak


Andere gezichtsbehandelingen:

Follow Me!