“THALISENS nature het eerste 100% natuurlijke Spa assortiment. Een 100% natuurlijk product maken is tegenwoordig een echte uitdaging. Men moet er namelijk in slagen doeltreffendheid, zintuiglijkheid en behoud van de formule te combineren, zonder gebruik te maken van synthetische bestanddelen.
Thalion heeft zich altijd ingezet voor het behoud van het milieu:
Strikte selectie van soorten
Respect voor de oogstgebieden, zodat de algen zich kunnen voortplanten.
In 2017 hebben we een zeer strikte formuleringswetgeving ingevoerd, gericht op natuurlijkheid. Uit deze uitdaging werd Algolift geboren, de eerste well age lijn met minimaal 92%  ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
In 2022 gaan we nog verder met THALISENS nature, het eerste 100% natuurlijke spa-assortiment:
-Natuurlijke en innovatieve emulgatoren, boters en wassen
-Met natuurlijke oplosmiddelen geëxtraheerd mariene werkzame stoffen
-100% natuurlijke geuren
-100% natuurlijk conserveringsysteem.
Trouw aan zijn engagement voor het milieu en aan zijn formuleringkarakter gericht op natuurlijkheid, wilde Thalion dat Thalisens Nature al zijn kunst van mariene formulering zou belichamen. Sterk punt van dit assortiment: de verbeterde formules doordrenkt met een 100% natuurlijk marien hart om de huid te hydrateren, aan te vullen, opnieuw in balans te brengen en te verbeteren. Dit is gemaakt van Chondrus crispus, rijk aan essentiële vetzuren, deze rode alg behoudt de hydratatie en beschermt de opperhuid; Immortal of the Seas, deze kustplant met gele bloemen beschermt en regenereert de epidermis; Porphyra umbilicalis, vol sporenelementen, eiwitten, vitamines en vetzuren, deze rode alg speelt een essentiële rol in de goede gezondheid van de huid; en… zeewater vanwege de overvloed aan mineralen en sporenelementen die de huid versterken,

Wie Spa-assortiment zegt, zegt suggestieve geuren, altijd 100% natuurlijk, met een keuze uit “Bewitching Tiare”, sensueel en zonnig, of “Sparkling Citrus”, fris en pittig. Wie Spa-assortiment zegt, zegt ook sensorische texturen, een ander sterk punt van Thalion dat uitblinkt op dit gebied. Thalisens Nature wordt dus onthuld door middel van een assortiment van 8 producten, verkrijgbaar in de twee geuren, met 2 Divine Exfoliants (waterige scrubs), 2 Exquisite Emulsions (fluwelen hydraterende balsems), 2 Unctuous Massage Oils (smeltend en romig, ze zullen de hand van de therapeut) en 2 Scented Waters (in 30 ml om overal mee naartoe te nemen). Alles natuurlijk in een eco-ontworpen verpakking!

-THALION PRODUCTEN ZIJN ALLEEN IN DE STUDIO TE KOOP-

The Ritual Volupté des Mers, een geweldige behandeling van 80 minuten, werkt op drie belangrijke zintuigen (reuk, aanraking en gehoor) om toegang te krijgen tot een staat van diep loslaten. Het olfactorische universum stelt je in staat om een van de 2 geuren te selecteren die doordrenkt zijn met zintuiglijke texturen. Het klankuniversum is geselecteerd om op twee niveaus te werken: aan de ene kant zijn stukken geselecteerd vanwege hun frequentie van 432 Hz, de frequentie die het meest in harmonie is met onze natuurlijke omgeving. Aan de andere kant begeleidt de beoefenaar de ontspanning van haar cliënt tijdens een fase van geleide meditatie om het loslaten te bevorderen. Ten slotte combineert de kunst van het aanraken mariene choreografieën, zonnechoreografieën en gebaren in hyper-slow motion. Gecombineerd met texturen van ultieme zintuiglijkheid, verminderen de manoeuvres de bewustzijnsstaat en ontkoppelen de hersenen.”

THALION

Maak een afspraak

Recommended Articles

[instagram-feed]