Thalassotherapie is een traditioneel Frans medicijn. Het roept de voordelen op van het marine milieu, waaronder het kustklimaat, zeewater, zeemodder, zeewier, zand en andere stoffen afkomstig uit de oceaan. De behandelingen van THALION zijn bedoeld om gezondheidsproblemen te voorkomen. De oceaan is een rijke bron voor het verbeteren van onze gezondheid en om te voorzien in alles wat we nodig hebben om de schoonheid van mannen en vrouwen te onthullen. Het bevat niet alleen sporenelementen en mineralen, maar ook vitamines, aminozuren, en veel meer. De familie Prigent richtte BRETAGNE COSMETIQUES MARINS en het merk THALION op in 1994. Een cosmetica-assortiment met gebruik van extracten die afkomstig zijn uit hun eigen oogsten en geproduceerd worden in de onderzoekslaboratoria van de familie.

Anti Jet-Lag Illuminating Facial

Dit gezichtsritueel met ‘verlichtend effect’ nodigt je uit om tijdloos te ontspannen. Na een make-upverwijdering en een zachte peeling geniet je van de warme omvattende bewegingen van de massage. De tekenen van vermoeidheid vervagen en je huid krijgt een gezonde gloed.

Reiniging, exfoliatie ritual, energy boost mask, hand en voet massage, gelaat en decolletemassage met coctail gourmand revitalizing gezichtsolie.

Ingredient

Brume Marine Hydra-Vivifiante – een delicate spray van zee water. het hydraterend complex beschermt de huid tegen uitdroging. 

Masque Anti-fatigue Eclat – met Talisens-complex, cafeïne en menthol.  Dankzij zijn uitzonderlijke eigenschappen om de regeneratie te activeren, de huid te revitaliseren en te verfrissen, elimineert het masker op indrukwekkende wijze snel een vermoeide blik en herstelt het de uitstraling en frisheid.

Prijs

€70

Tijd

60 min

Algo Energie

Deze verzorging geeft het afweermechanisme van de gestreste en verstikte huid een boost, door gebruik te maken van een hoge concentratie mineralen, sporenelementen en vitamines. Je huid is weer sterk, glad en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Algo Energie behandeling geschikt voor alle huidtypes.

Reiniging, peeling, handmassage, onzuiverheden verwijderen, gelaat en decolletemassage, anti-aging complex of serum, specifiek algoplaste masker, dag of nachtverzorging.

Ingredients

Detox scrub mask – deze frisse gel exfoliëert de gevoelige huid door middel van jojobaparels.

Algoplaste Firming Marine Mask – met Spirulina ( algen die 73-78% proteïnen bevatten ).

Algo Energetic Vitamin Complex – bijzonder doeltreffend op een vermoeide huid. Dit serum is rijk aan vitamines en Mariene Aster extracten.

Force Marine Radiance-Pro Ampoules – geeft zuurstof aan de huid, stimuleertde micro-circulatie en de celuitwisseling.

Prijs

€90

Tijd

90 min

Absolute Youth

Een geheel nieuwe en intensieve anti-aging solution ter bestrijding van rimpels en slappe huid. De vullende en gladmakende werking vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Door een persoonlijk afgestemde herstructureringsmassage verminderen je rimpels en ontspannen je gelaatstrekken. Resultaat: je gezicht krijgt zijn jeugdige uitstraling terug.

Reiniging, detox scrub mask, force marine youth-pro ampoule, anti- ageing plumping mousse masker, absolute relaxing massage, beauty flash lift mask, handmassage, dag of nachtverzorging.

 

Ingredients

Detox scrub mask – deze frisse gel exfoliëert de gevoelige huid door middel van jojobaparels.

Force marine Youth-Pro Ampoule -peptide met ” botox-like” effect dat de gelaatstrekken en de expressielijntjes verzacht (-20%).

Anti-ageing plumping mousse – wit poeder dat bleek te worden roze mousse met opvullend anti-aging effect vanaf het begin zichtbaar gezichtsbehandeling.

Beauty Flash Lift Mask -Skin Repulp CX, Spirulina, caffeine, palmaria palmata.

Prijs

€105

Tijd

105 min

Maak een Afspraak