Thalion selecteert en oogst in Bretagne (Frankrijk) de hoogwaardigste zeewieren van de Iroise Zee, die in 1988 door UNESCO als biosfeerreservaat werd aangewezen vanwege het rijke zeeleven. Zeewater en zeewier vormen een perfecte harmonie met onze huid, doordat hun mineralen en sporenelementen de zuurstofaanvoer en de communicatie tussen de cellen stimuleren. Ook leveren deze ingrediënten alle vitale micro-voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde, evenwichtige en stralende huid. Dankzij de unieke extractieprocessen slagen Thalion erin al het goede van de zee te verwerken in hoogwaardige verzorgingsproducten en uitzonderlijke behandelingen.

Extreme Purity

De combinatie van een dieptereiniging, een serum met desinfecterende mariene zuren en het Clarifying Mask zorgt voor frisheid en een matte finish. Voor een heldere teint en zuivere en gezonde huid.

Reiniging, peeling, handmassage, onzuiverheden verwijderen, masker en decolletemassage, dag of nachtverzorging.

Prijs

€65

Tijd

60 min

Intense Nutrition

Een rijkdom aan voedingsstoffen voor de droge huid.

Reiniging, Instant Radiance Scrub, handmassage, gelaats en décolletémassage, Nutri-Comfort Mask , dag of nachtverzorging.

Ingredients

Instant Radiance Scrub – 100% biologisch natuurlijke exfoliant voor het gezicht.

Nutri-Comfort Mask – Een echt voedend bad voor de huid. Dit rijke masker maakt de zeer droge huid weer soepel en comfortabel.

Prijs

€65

Tijd

60 min

Algo Energie

Deze verzorging geeft het afweermechanisme van de gestreste en verstikte huid een boost, door gebruik te maken van een hoge concentratie mineralen, sporenelementen en vitamines. Je huid is weer sterk, glad en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Algo Energie behandeling geschikt voor alle huidtypes.

Reiniging, peeling, handmassage, onzuiverheden verwijderen, gelaat en decolletemassage, anti-aging complex of serum, specifiek algoplaste masker, dag of nachtverzorging.

Ingredients

Detox scrub mask – deze frisse gel exfoliĂ«ert de gevoelige huid door middel van jojobaparels.

Algoplaste Firming Marine Mask – met Spirulina ( algen die 73-78% proteĂŻnen bevatten ).

Algo Energetic Vitamin Complex – bijzonder doeltreffend op een vermoeide huid. Dit serum is rijk aan vitamines en Mariene Aster extracten.

Force Marine Radiance-Pro Ampoules – geeft zuurstof aan de huid, stimuleertde micro-circulatie en de celuitwisseling.

Prijs

€90

Tijd

90 min

MANNEN BEAUTY BEHANDELINGEN

Detox Purity

Deze 45 minuten durende behandeling is de oplossing voor de huid die dagelijks wordt aangetast door scheren en vervuiling. Ze ontgift effectief voor een gezuiverde en van zuurstof voorziene huid.

Prijs

€45

Tijd

45 min

Facial Oxygen Booster

Deze hightechbehandeling combineert prestatie en ontspanning voor maximale effectiviteit. Het resultaat is een gevoede, versterkte en verstevigde huid. Dankzij diepe hoofdhuid-, gezichts- en schoudermassages is de huid binnen 60 minuten volledig gerevitaliseerd.

Prijs

€60

Tijd

65 min

Maak een Afspraak