RF-Lifting (multi-polair) is een vorm van non-operatieve huidcorrectie voor het gezicht. Deze methode staat ook bekend als non-surgical lifting. De Radio Frequente energie die vrijkomt, verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking. RF-huidcorrectie zorgt zonder pijn voor een direct merkbare facelift; rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en de huid krijgt weer een jeugdige uitstraling. De huid wordt strakker, gladder en krijgt haar gezonde jonge glans terug.

Contra-indicaties : Om te bepalen van het mogelijk is RF-lifting procedures uit te voeren, moet u een arts die je vertrouwent te raadplegen. Hij kijkt, als u contra-indicaties voor dergelijke manipulaties te hebben. Dit zijn aandoeningen en ziekten: de zwangerschap en borstvoeding, tumor, virale en chronische ziekten, hypertensie, diabetes, epilepsie. Verboden de werkwijze in aanwezigheid van het implantaat, zoals de mondholte, in de omringende gebieden. Contra-indicatie is de aanwezigheid van een groot aantal van acne.

RF behandeling gezicht + hals

Prijs

€115

Tijd

75 min

Carboxytherapie gezicht + hals + RF lifting

Prijs

€125

Tijd

90 min

Al na één behandeling zie je direct resultaat, maar het mooiste resultaat behaal je bij een kuur van 4 – 6 behandelingen.

Kuur 5 behandelingen + 6de behandeling cadeau

Maak een Afspraak