Thalion heeft een nieuwe reeks voedingssupplementen gelanceerd die rijk zijn aan zeealgen om de vitaliteit van binnenuit te stimuleren. Om de lijn te creëren, heeft Thalion een superalgenconcentraat gemengd met meer dan 112 mineralen en sporenelementen die essentieel worden geacht voor een optimale lichaamsfunctie en immuniteit. De formule is ontworpen om de huid van binnenuit in balans te brengen en te versterken, terwijl het lichaam ook wordt gevoed met biologische actieve superfood. Thalion heeft drie verschillende soorten supplementen onthuld, waaronder Super Ocean Magnesium en Super Energie, beide opneembare vitamines, en Super Equilibre-ampullen die oplossen wanneer ze worden gemengd met water.

Super bien-être Ocean Magnesium

Zenuwachtigheid, vermoeidheid en spieraandoeningen zijn vaak de eerste tekenen van te weinig magnesium in het dieet. Daarom hebben onze laboratoria dit extract met 100% mariene magnesium uit natuurlijk zeewater samengesteld. In samenwerking met vitamine B6, taurine en citrus-extracten helpt de magnesium om vermoeidheid te verminderen en neurologische en psychologische functies in evenwicht te brengen.

  • Taurine verbetert de opname van magnesium en versterkt de ontspannende werking ervan.
  • 100% plantaardige capsules.
  • Hoge biologische beschikbaarheid van actieve ingrediënten.

Super Energie

Deze cocktail van Super-Zeewier is een echte dagelijkse bondgenoot voor een leven vol energie.
Spirulina helpt de tonus en vitaliteit te verbeteren. Chlorella helpt je lichaam te ontgiften en ondersteunt tegelijkertijd je immuunsysteem.

  • Deze cocktail is rijk aan zowel eiwitten als voedingsstoffen: ijzer, vitamines, chlorofyl, phycocyanine, omega 6.
  • Dit duo ontgift het lichaam en versterkt de natuurlijke afweer.
  • 100% plantaardige oorsprong.
  • Hoge biologische beschikbaarheid,
  • Veganistisch, kleurstofvrij, conserveermiddelvrij, glutenvrij, lactosevrij, smaakvrij.

Super Equilibre Algae Extract

De gecombineerde werking van zeewater en zeewier perfectioneert de mineralenbalans van het lichaam. Doordat het extract zeer rijk is aan mineralen en sporenelementen, ondersteunt het het afslankproces bij een gecontroleerde calorie-inname.

  • Geeft vitaliteit, stevigheid en energie.
  • Gebalanceerd silhouet.

Gemaakt in Frankrijk, de supplementen zijn vegan en alle verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar plastic en FSC-karton.

-THALION PRODUCTEN ZIJN ALLEEN IN DE STUDIO TE KOOP-

 

 

 

 

Recommended Articles

[instagram-feed]