HL peelings, het hart van iedere behandelingen. HL’s professional peels assortiment omvat 6 cosmetische peelings gedifferentieerd in hun sterkte en geschiktheid door de mengsels van de actieve ingrediënten volgens de esthetische conditie.


BIO REPAIR

De rehabilitation-huidbehandeling vult aan met langdurige vocht en antioxidanten, verzacht en kalmeert de huidtextuur, helpt de effecten van schadelijke omgevingsfactoren, stress en biologische veroudering te corrigeren.
De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt ten zeerste aanbevolen voor de gevoelige huid en is tevens geschikt om beschadigde, vermoeide, doffe teinturen te stimuleren en verfraaien.


ACTIEVE INGREDIËNTEN

Collagen en elastine, twee belangrijke eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Vitamine E werkt als een antioxidant, beschermt de huid tegen UV-schade en helpt het vochtgehalte van de huid te verhogen.

Natural repair complex herstelt schade aan de huidcellen veroorzaakt door UV-straling door de natuurlijke reparatie- en revalidatiemechanismen van de cellen te versnellen.


PRIJS & TIJD

€75 – 90 min.

Maak een afspraak

C the SUCCES


De behandeling helpt het huidverouderingsproces vertragen, corrigeert schade en tekenen van de leeftijd als gevolg van aan leeftijd gerelateerde processen en geaccumuleerde blootstelling aan de zon voor een jeugdige, stralende huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor teint met vroege tekenen veroudering, premature expressielijnen, doffe huidtextuur en tonus.


ACTIEVE INGREDIËNTEN

Citroengras, rijk aan vitamine C, bevordert de verlichting van de huid.


Oranje olie werkt om de productie van collageen en elastine in de huid te verhogen.


Grapfruitextract, rijk aan vitamine C, bevordert de huidvernieuwing.


PRIJS & TIJD

€75 – 90 min.

Maak een afspraak

ALPHA-BETA met RETINOL

Een zeer actieve behandeling voor verschillende huidaandoeningen: vermoeide en doffe huid met ongelijke textuur, pigmentatie, rimpels die huidvernieuwing en verjonging bevorderen.


ACTIEVE INGREDIËNTEN

AHA (melkzuur, glycolzuur, citroenzuur, appelzuur en wijnsteenzuur) afgeleid van fruit worden beschouwd als uiterst effectief voor het vernieuwen en verjongen van de huid.

BHA (salicylzuur) helpt keratine oplossen, werkt in de diepste lagen van de epidermis en werkt als een ontstekingsremmende component.

Retinol, een derivaat van vitamine A, versnelt de celvernieuwing, verbetert de bloedstroom en de toevoer van zuurstof naar de huid en geeft de huid een gelijkmatige en stralende tint.

Vitamine C, een krachtige antioxidant, zorgt voor een gezonde glans en een uniforme toon.

Groene thee, antioxidant en vertraagt veroudering.


PRIJS & TIJD

€85 – 90 min.

Maak een afspraak

A-NOX

De behandeling is geschikt voor acne gevoelige huid.


ACTIEVE INGREDIËNTEN

Suiker, heeft antiseptische eigenschappen en helpt de huid verzachten en hydrateren.
BHA (Salicylzuur) bekend om zijn eigenschappen bij het genezen van acne, vernieuwt en verbetert de huidtextuur.
Citroensap bevat Alpha Hydroxy Acids en draagt bij aan huidvernieuwing.
Zinkoxide absorbeert overtollige olie vermindert acne plekken en beschermt tegen schade door de zon.
Granaatappelextract is een krachtige antioxidant die vrije radicalen vasthoudt, de huidtextuur verbetert en de huidvernieuwing bevordert.
Menthol helpt de bloedstroom te stimuleren en geeft een gezonder en gezonder uiterlijk.


PRIJS & TIJD

€65 – 60 min.

Maak een afspraak

RENEW FORMULA

De anti photoaging-behandeling verhoogt het vochtgehalte, verhoogt de elasticiteit,verhoogt de antioxidant bescherming en stimuleert de normale celfunctie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, met name voor cliënten die de eerste tekenen van de leeftijd vertonen.


ACTIEVE INGREDIËNTEN

Alfa-lipozuur is een zeer krachtige universele antioxidant.
Vitamine A en E essentieel voor cellulaire differentiatie, vermindert de diepte van rimpels en fijne lijntjes, verhoogt de stevigheid en bevordert de reparatie van huidbeschadiging als gevolg van overmatige blootstelling aan zonlicht.
Vitamine F (een vetzuur) is essentieel voor het in balans houden en handhaven van het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid.


PRIJS & TIJD

€80 – 90 min.

Maak een apfspraak


Andere behandelingen:

 

Follow Me!