Onze huid wordt gestuurd door een 24uurscyclus oftewel circadiaanritme. Voor een gezonde huid is het dus cruciaal dat je huid de juiste stoffen binnenkrijgt op exact het ideale moment. De producten en behandelingen van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens deze principes en zelfs terug te ‘resetten’ op de normale circadiaanritmes. Dit zorgt dan weer voor een efficiëntere opname en een betere werking van al je andere huidverzorging.

Circadia producten maken gebruik van parabeenvrije conserveringsmiddelen, een veelheid aan geavanceerde technologieën en gespecialiseerde producten. Door de combinatie van zuivere plantenextracten, stamcellen, vitaminen van de tweede generatie en innovatieve peptidentechnologie bereiken we een optimale gezondheid en schoonheid van de huid. Op de Amerikaanse markt staat Circadia bekend als een van de beste productlijnen voor huidverbetering.  Door een combinatie van professionele behandelingen en hoogwaardige farmaceutische huidproducten voor thuis, boeken mensen met uiteenlopende huidproblemen geweldige resultaten. Voor ieder huidprobleem is er wel een passende behandeling en thuisbehandeling.

Peptide Peel

Vernieuw en revitaliseer de huid met krachtige anti-verouderingspeptiden, krachtige antioxidanten, stamcellen en plantaardige ingrediënten. Voorzie de huid met intelligente ingrediënten die de celgroei stimuleren, alle huidtypen herstellen en verjongen, waardoor een stralende teint ontstaat.

Prijs

€100

Tijd

75 min

Hydraterende Lactaat Zuur Peel

Deze behandeling is ontwikkeld om zacht en efficiënt te exfoliëren en tegelijkertijd de huid te hydrateren en verbleken. Deze doordachte behandeling gebruikt een geavanceerde AHA complex dat zacht genoeg is voor de meest gevoelige huiden, met als resultaat een frisse, gehydrateerde en stralende huid.

Prijs

€99

Tijd

60 min

Oxygen Rx

Tijdens deze behandeling word er een gecontroleerde hoeveelheid zuurstof gegenereerd in optimale hoeveelheden om de huid maximale voordelen te geven en te helpen en de rood-roze kleur geassiocieerd met acne, rosacea en couperose, met heldere huid te vervangen. Deze behandeling is extreem voedend en voordelig voor alle huidtypen.

De antibacteriële werking zorgt voor een erg doeltreffende behandeling van acne en een vette huid, terwijl opklarende en vaat-vernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea. Oxygen Rx helpt ook bij het stimuleren van de collageenproductie. Het is een snelle, pijnloze en fijne behandeling. Het eindresultaat is een egale en stralende huid die veel strakker aanvoelt.

Tijdens deze behandeling ervaar je het bruisen van de zuivere zuurstof die de bloedcirculatie, de celvernieuwing stimuleert en de huid gehydrateerd en gerevitaliseerd achterlaat.

 

Prijs

€95

Tijd

90 min

Maak een Afspraak