Onze huid wordt gestuurd door een 24uurscyclus oftewel circadiaanritme. Voor een gezonde huid is het dus cruciaal dat je huid de juiste stoffen binnenkrijgt op exact het ideale moment. De producten en behandelingen van Circadia zijn speciaal ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen volgens deze principes en zelfs terug te ‘resetten’ op de normale circadiaanritmes. Dit zorgt dan weer voor een efficiëntere opname en een betere werking van al je andere huidverzorging.

Circadia producten maken gebruik van parabeenvrije conserveringsmiddelen, een veelheid aan geavanceerde technologieën en gespecialiseerde producten. Door de combinatie van zuivere plantenextracten, stamcellen, vitaminen van de tweede generatie en innovatieve peptidentechnologie bereiken we een optimale gezondheid en schoonheid van de huid. Op de Amerikaanse markt staat Circadia bekend als een van de beste productlijnen voor huidverbetering.  Door een combinatie van professionele behandelingen en hoogwaardige farmaceutische huidproducten voor thuis, boeken mensen met uiteenlopende huidproblemen geweldige resultaten. Voor ieder huidprobleem is er wel een passende behandeling en thuisbehandeling.

Peptide Peel

Vernieuw en revitaliseer de huid met krachtige anti-verouderingspeptiden, krachtige antioxidanten, stamcellen en plantaardige ingrediënten. Voorzie de huid met intelligente ingrediënten die de celgroei stimuleren, alle huidtypen herstellen en verjongen, waardoor een stralende teint ontstaat.

Prijs

€100

Tijd

75 min

Hydraterende Lactaat Zuur Peel

Deze behandeling is ontwikkeld om zacht en efficiënt te exfoliëren en tegelijkertijd de huid te hydrateren en verbleken. Deze doordachte behandeling gebruikt een geavanceerde AHA complex dat zacht genoeg is voor de meest gevoelige huiden, met als resultaat een frisse, gehydrateerde en stralende huid.

Prijs

€99

Tijd

60 min

Marshmallow Whip Hydrating Mask

Maximaliseer hydratatie met Circadia’s Marshmallow Whip Hydratinggezichtsbehandeling. Droge, uitgedroogde huid wordt getransformeerd met een complex mengsel van hydraterende peptiden en plantaardige ingrediënten om essentiële hydratatie in de huid te realiseren, resulterend in algemene gezondheid en hydratatie.

Prijs

€90

Tijd

75 min

Vitamin Infusion Facial

Vertraag de tekenen van veroudering door de huid in te sluizen met krachtige en voedzame essentiële vitamines, waaronder vitamine B, C & E. Deze luxe gezichtsbehandeling zal niet alleen de huidige antioxidant- en voedingsuitputting aanpakken, maar ook de huid beschermen tegen toekomstige schade.

Prijs

€80

Tijd

75 min

Clarifying Facial

Deze behandeling is ontworpen om de opbouw van keratine effectief te verwijderen om bacteriële en acne-laesies te verminderen. Werk af met een antiinflammatoire groen theemasker dat krachtige helende antioxidanten levert en tegelijkertijd de huid voedt en hydrateert. De huid zal versterkt en helder aanvoelen.

Prijs

€75

Tijd

60 min

Maak een Afspraak