Weet jij het verschil tussen minerale en chemische SPF? 
Bescherming tegen de zon is essentieel voor een gezonde huid, maar het kiezen van de juiste zonnebrandcrème kan verwarrend zijn. Laten we eens kijken naar de twee belangrijkste soorten SPF: minerale en chemische.
Minerale SPF: Ook bekend als fysische zonnebrandcrème, gebruikt minerale SPF actieve ingrediënten om UV-stralen te weerkaatsen, een beetje als spiegeltjes. Deze zonnebrandcrèmes werken direct na het aanbrengen en zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid, omdat ze minder snel irritatie veroorzaken. Bovendien zijn ze vaak milieuvriendelijker omdat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten.

Aangedreven door Circadia geavanceerde ingrediëntentechnologie, neemt Circa-Shield Mineral Sunscreen SPF 30 een proactieve houding aan tegen door licht geïnduceerde oxidatieve stress, waardoor de vorming van vrije radicalen wordt voorkomen. Maar dat is nog niet alles: het is uw beste oplossing voor de verdediging tegen digitale vervuiling, die een barrière vormt tegen de stressfactoren van de moderne wereld.

Actief bestanddeel: Zinkoxide – 17,3% (Doel – Zonnebrandcrème)

Chemische SPF: Chemische zonnebrandcrèmes bevatten actieve ingrediënten . Ze zijn vaak waterbestendiger dan minerale zonnebrandcrèmes.
 Welke je ook kiest, zorg ervoor dat je regelmatig en royaal aanbrengt om je huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering en huidkanker.

Recommended Articles

[instagram-feed]